Data: |
2002 |
Resum: |
La producción de carne equina se localiza principalmente en Cataluña y la Comunidad Valenciana. Las razas de las hembras de carne son autóctonas de cada zona geográfica, la mayoría se localiza en la montaña y son manejadas siguiendo un sistema de explotación extensivo. Se priman las canales con un adecuado nivel de grasa y con una mayor conformación ya que darán mayor rendimiento en carne. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Col·lecció: |
Memoria digital de producció animal |
Document: |
Article ; recerca ; Versió publicada |
Matèria: |
Carnes equinas ;
España ;
Production ;
Quality ;
Consumption ;
Equine meats ;
Spain ;
Carns equines ;
Espanya ;
Consum ;
Carn de cavall ;
Qualitat |
Publicat a: |
Eurocarne, Núm. 110 (Octubre 2002) , p. 1-5, ISSN 1132-2675 |