Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/69477
Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 2003
Resum: La cocina catalana medieval se define como cristiana, occidental y mediterránea. Se encuentra recogida en el Libre de Sent Soví del siglo XIV y en el Libre del coch de Mestre Robert (de Nola), del siglo XV-XVI. En ambos libros figuran recetas similares y son unos recetarios muy completos. Los tratamientos culinarios de las carnes consisten en el asado en el asador y en guisados. Las especies consumidas son las mismas que se comercializan normalmente hoy en día, con la excepción del gato y el oso, aunque existe preferencia por la volatería doméstica y de caza.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Carnes ; Literatura culinaria catalana medieval ; Meats ; Medieval Catalan culinary literature ; Carns ; Literatura culinària catalana medieval ; Cuina catalana -– S. XIV-XV ; Cuina -– Carn –- S. XIV-XV
Publicat a: Eurocarne, Núm. 116 (Maig 2003) , p. 1-4, ISSN 11322675



4 p, 53.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-04-01, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir