Control microbiológico de canales de bovino, ovino y porcino en mataderos de bajo-medio volumen de sacrificio
Baltasar, Antonieta
Fàbregas i Comadran, Xavier
Sociedad Española de Seguridad Alimentaria

Fecha: 2011
Resumen: Es presenten els resultats dels controls microbiològics d'higiene de processos de 3 escorxadors frigorífics de serveis de Catalunya, de baix-mig volum de sacrifici obtinguts durant el període 01/01/2008-30/06/2011.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Colección: Memoria digital d'escorxadors
Documento: Comunicació de congrés ; recerca
Materia: Control microbiolçogico ; Canales ; Bovino ; Ovino ; Porcino ; Mataderos ; Volumen sacrificio ; Microbiological control ; Carcasses ; Bovine ; Sheep ; Pork ; Slaughterhouses ; Slaughtering volume ; Control microbiològic ; Canals ; Volum sacrifici ; Carn de bestiar boví ; Carn de bestiar oví ; Carn de bestiar porcí ; Escorxadors
Publicado en: Reunión de la Sociedad Española de Seguridad Alimentaria, 8es : 2011

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146684
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/146685


14 p, 288.4 KB

1 p, 59.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones > Ponencias y comunicaciones de la UAB
Fondos personales e institucionales > Xavier Fàbregas > Memoria Digital de Mataderos (MDE)

 Registro creado el 2011-10-03, última modificación el 2023-01-26



   Favorit i Compartir