Tècniques de proteòmica quantitativa per a l'estudi de la tolerància central al timus
Álvarez Pérez, Iñaki (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)

Títol variant: Técnicas de proteómica cuantitativa para el estudio de la tolerancia central en el timo
Data: 2011
Resum: Un grup de científics de la UAB ha dut a terme una recerca, fent servir tècniques de proteòmica quantitativa, que mostra com les cèl·lules del sistema immune són educades al timus per a no reaccionar davant les cèl·lules i teixits propis. El timus és un òrgan del sistema limfàtic que té un important paper en la maduració dels limfòcits T, cèl·lules fonamentals durant la resposta immunitària del nostre organisme. Per tant, l'estudi realitzat en aquesta recerca suposarà un major coneixement sobre el sistema immunològic, principalment sobre l'actuació dels limfòcits.
Resum: Un grupo de científicos de la UAB ha llevado a cabo una investigación, utilizando técnicas de proteómica cuantitativa, que muestra cómo las células del sistema inmune son educadas en el timo para no reaccionar ante las células y tejidos propios. El timo es un órgano del sistema linfático que tiene un importante papel en la maduración de los linfocitos T, células fundamentales durante la respuesta inmunitaria de nuestro organismo. Por tanto, el estudio realizado en esta investigación supondrá un mayor conocimiento sobre el sistema inmunológico, principalmente sobre la actuación de los linfocitos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 128.4 KB

Español
3 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-13, darrera modificació el 2023-03-03



   Favorit i Compartir