Què fan els estudiants d'anglès en les tasques de comunicació oral?
Khan, Sarah (Universitat de Vic. Departament de Llengües i Ciències Socials)

Títol variant: ¿Qué hacen los estudiantes de inglés en las tareas de comunicación oral?
Títol variant: What do English language learners do in task-based oral communication?
Data: 2011
Resum: Aquesta tesi doctoral tracta de la comunicació oral a la aula d'anglès com a llengua estrangera en el context universitari. La comunicació oral es va analitzar en el context de tasques orals, d'una banda per a les estratègies d'aprenentatge i de comunicació i, d'altra, per a la producció oral. L'estudi analitza les variacions en la producció oral i les estratègies emprades pels estudiants segons les circumstàncies específiques.
Resum: Esta tesis doctoral trata de la comunicación oral en la aula de inglés como lengua extranjera en el contexto universitario. La comunicación oral se analizó en el contexto de tareas orales, por un lado para las estrategias de aprendizaje y de comunicación y por otro lado para la producción oral. El estudio analiza las variaciones en la producción oral y las estrategias empleadas por los estudiantes según las circunstancias específicas.
Resum: This doctoral thesis deals with oral communication in the EFL (English as a foreign language) classroom in the university context. A task-based approach was taken and oral communication was analysed, on the one hand, in terms of language learning strategies and communication strategies, and on the other, in terms of spoken production. The study analizes variations in the oral production and the strategies employed by students according to specific circumstances.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2011, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 125.6 KB

Español
3 p, 95.4 KB

English
3 p, 95.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2011-12-15, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir