Optimització de la producció de proteïnes amb E. coli
Ruiz Franco, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Additional title: Optimización de la producción de proteínas con E. coli
Date: 2010
Abstract: La biotecnologia està cada vegada més compromesa amb la reducció de l'impacte ambiental i del consum energètic en la seva producció. Innovadores tècniques, que estan ajudant a tal efecte, es basen en la utilització de microorganismes per produir un determinat metabòlit, proteïna. . . Així, Escherichia coli s'utilitza per produir enzims terapèutics. Un grup d'investigadors de la UAB ha establert les condicions del procés que optimitzen la dinàmica d'obtenció dels enzims, maximitzant la producció d'aquests compostos.
Abstract: La biotecnología está cada vez más comprometida con la reducción del impacto ambiental y del consumo energético en su producción. Innovadoras técnicas, que están ayudando a tal efecto, se basan en la utilización de microorganismos para producir un determinado metabolito, proteína. . . Así, Escherichia coli se utiliza para producir enzimas terapéuticas. Un grupo de investigadores de la UAB ha establecido las condiciones del proceso que optimizan la dinámica de obtención de las enzimas, maximizando la producción de estos compuestos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Març 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 185.2 KB

Español
2 p, 156.4 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2012-02-17, last modified 2022-02-13



   Favorit i Compartir