Reconstruint l'estil de vida d'una tortuga extingida
Marmi i Plana, Josep Maria (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)
Vila Ginestí, Bernat (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)
Galobart, Àngel (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)

Títol variant: Reconstruyendo el estilo de vida de una tortuga extinguida
Data: 2010
Resum: Els investigadors Josep Marmi, Bernat Vila i Àngel Galobart, de l'Institut Català de Paleontologia (ICP-UAB), han aportat noves dades sobre el possible estil de vida de les tortugues del gènere Solemys, que es van extingir a finals del Mesozoic, fa 65 milions d'anys. L'estudi ha estat publicat a la revista "Cretaceous Research" i suggereix que aquestes tortugues podien haver viscut en ambients aquàtics propers al mar.
Resum: Los investigadores Josep Marmi, Bernat Vila y Àngel Galobart, del Institut Català de Paleontologia (ICP-UAB), han aportado nuevos datos sobre el posible estilo de vida de las tortugas del género Solemys, que se extinguieron a finales del Mesozoico, hace 65 millones de años. El estudio ha sido publicado en la revista "Cretaceous Research" y sugiere que estas tortugas podían haber vivido en ambientes acuáticos próximos al mar.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2010, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 183.3 KB

Español
3 p, 158.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-17, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir