Mercedes Maroto-Valer, directora del CICCS
Delgado, María Jesús
Zamora Moreno, Antonio

Títol variant: Mercedes Maroto-Valer, directora del CICCS
Títol variant: Mercedes Maroto-Valer, director of CICCS
Data: 2008
Resum: Mercedes Maroto-Valer, directora del Centre for Innovation in Carbon Capture and Storage (CICCS) de la Universitat de Nottingham, va participar, el mes d'abril passat, en un seminari sobre captura i emmagatzematge de diòxid de carboni (CO2), organitzat per MatGas, centre d'investigació del Parc de Recerca UAB, amb el qual el CICCS ha establert un acord de col·laboració per a la investigació de tecnologies d'emmagatzematge i captura de CO2. En la entrevista que segueix, Mercedes Maroto-Valer repassa l'estat actual d'aquestes tecnologies, reflexiona sobre la necessitat d'explicar-les a la ciutadania i valora les conseqüències de no implantar-les a curt termini.
Resum: "Sólo con energías limpias no podemos combatir el cambio climático" Mercedes Maroto-Valer, directora del Centre for Innovation in Carbon Capture and Storage (CICCS) de la Universidad de Nottingham, participó, el pasado mes de abril, en un seminario sobre captura y almacenamiento de CO2 organizado por MatGas, centro de investigación del Parc de Recerca UAB con el que el CICCS ha establecido un acuerdo de colaboración para la investigación de tecnologías de almacenamiento y captura de CO2. En la siguiente entrevista, Mercedes Maroto-Valer repasa el estado actual de estas tecnologías, reflexiona sobre la necesidad de explicarlas a la ciudadanía y valora las consecuencias de no implantarlas a corto plazo.
Resum: "We need more than clean technologies to combat climate change" Mercedes Maroto-Valer, director of the Centre for Innovation in Carbon Capture and Storage (CICCS), visited the MatGas installations last April to participate in a seminar on Carbon Capture and Storage, organised by the research centre of the UAB Research Park. A research collaboration agreement between CICCS and MatGas was also established during her visit. In the following interview, Mercedes Maroto-Valer outlines the current state of the research in these technologies and reflects on the necessity to explain them to the community and assess the consequences of not implementing them in the near term.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2008, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 162.2 KB

Español
4 p, 160.4 KB

English
4 p, 145.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-02-24, darrera modificació el 2022-11-11



   Favorit i Compartir