Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/88302
El pH afecta la digestió en els remugants
Cerrato, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2007
Resum: El pH del medi ruminal no és constant, sinó que fluctua durant el dia en funció del tipus de dieta, la freqüència d'administració, el nivell d'ingestió, etc. Aquestes fluctuacions poden afectar la flora microbiana del rumen i a la fermentació. El Grup de Recerca en Nutrició, Maneig i Benestar Animal de la UAB ha estudiat els efectes del pH del rumen i les seves fluctuacions sobre la fermentació microbiana ruminal. Les dades obtingudes es van utilitzar per desenvolupar un model matemàtic per a la predicció d'aquests efectes. Es va observar que l'impacte del pH sobre la fermentació ruminal depèn del pH mitjà, del temps total que el pH es manté per sota de 6,0 i de la seva magnitud de descens.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2007, p. 1-2



2 p, 227.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-03-02, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir