Estudien la colonització transoceànica de la mosca Drosophila
García Guerreiro, María Pilar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Títol variant: Estudian la colonización transoceánicade la mosca Drosophila
Títol variant: Study on the transoceanic colonization ofa Drosophila fly
Data: 2007
Resum: Drosophila buzzattii és una espècie de mosca del vinagre que va arribar a Europa procedent d'Argentina fa 300 anys. S'ha observat que el genoma de les mosques europees presenta diferències respecte el de les seves homologues d'Amèrica del Sud. En concret, els científics de la UAB han estudiat la diferent estructura molecular d'un gen mòbil anomenat Osvaldo per entendre el procés colonitzador.
Resum: Drosophila buzzattii es una especie de mosca del vinagre que llegó aEuropa procedente de Argentina hace 300 años. Se ha observado queel genoma de las moscas europeas presenta diferencias respecto al desus homólogas de América del Sur. En concreto, los científicos de laUAB han estudiado la diferente estructura molecular de un gen móvilllamado Osvaldo para entender el proceso colonizador.
Resum: Drosophila buzzatii is a fruit fly species which arrived to Europe fromArgentina 300 years ago. European flies show some genome differencescompared to their homologous in South America. UAB scientists havestudied the different molecular structure of a mobile gene namedOsvaldo in order to understand the colonizing process.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 105.4 KB

Español
3 p, 174.3 KB

English
2 p, 135.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-23, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir