Sistema de control per a la producció microbiana de proteïnes
Pinsach, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Mas i Rocabayera, Carles de (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
López Santín, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Sistema de control para la producciónmicrobiana de proteínas
Data: 2006
Resum: El Departament d'Enginyeria Química de la UAB treballa en el desenvolupament de noves tecnologies per millorar, tant qualitativament com quantitativa, la producció de proteïnes recombinants -obtingudes mitjançant modificació genètica d'un organisme-. Ara acaba de presentar un sistema de control per automatitzar tot el procés.
Resum: El Departament d'Enginyeria Química de la UAB trabaja en el desarrollode nuevas tecnologías para mejorar, tanto cualitativa comocuantitativamente, la producción de proteínas recombinantes -obtenidasmediante modificación genética de un microorganismo-. Ahora acaba depresentar un nuevo sistema de control para automatizar todo el proceso.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 99.1 KB

Español
3 p, 161.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-22, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir