Darrera la pista del càncer : alteracions cromosòmiques i organització biològica
Gelabert Mas, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)

Títol variant: Tras la pista del cáncer : alteraciones cromosómicas y organización biológica
Data: 2006
Resum: Els nous coneixements sobre genètica, juntament amb les sofisticades tècniques d'anàlisi, ajuden als científics a comprendre el procés cancerigen. Aquest estudi, dut a terme per investigadors de la UAB, és un exemple d'aquesta tasca. Els científics han pres com a cas d'estudi el carcinoma de bufeta i han analitzat les seves alteracions cromosòmiques i les han comparat amb la seva organització biològica.
Resum: Los nuevos conocimientos sobre genética junto con las sofisticadas técnicas de análisis ayudan a los científicos a comprender el proceso cancerígeno. El presente estudio, realizado por investigadores de la UAB, es un ejemplo. Tomando como caso de estudio al carcinoma de vejiga analizaron sus alteraciones cromosómicas y las compararon con su organización biológica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, març 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 82.2 KB

Español
2 p, 94.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2022-05-24



   Favorit i Compartir