Articles publicats

Articles publicats 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
16 p, 2.8 MB Drastic Microbial Count Reduction in Soy Milk Using Continuous Short-Wave Ultraviolet Treatments in a Tubular Annular Thin Film UV-C Reactor / Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codina Torrella, Idoia (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. SPTA-Servei Planta Tecnologia Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vegetative cells of Listeria monocytogenes and Escherichia coli and spores of Bacillus subtilis and Aspergillus niger were inoculated in soy milk at an initial concentration of ≈5 log CFU/mL. Inoculated and control (non-inoculated) soy milk samples were submitted to three types of treatments using a tubular annular thin film short-wave ultraviolet (UV-C) reactor with 1 mm of layer thickness. [...]
2023 - 10.3390/foods12203813
Foods, Vol. 12 (october 2023)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.