Resultats globals: 5 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 5 registres trobats
Materials acadèmics 5 registres trobats  
1.
4 p, 207.2 KB Mètodes Numèrics II [103951] / González-Gómez, Leonardo ; Flaquer Galmés, Rosa ; Tur Prats, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2023-24
Grau en Física [1281]
3 documents
2.
5 p, 106.1 KB Matemàtiques i Física per a Objectes Digitals Animats [104729] / Alvarez Calafell, Francesc Xavier ; Tur Prats, Jordi ; Flaquer Galmés, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Aquesta assignatura pretén donar els conceptes matemàtics i físics bàsics per crear representacions 3D, perquè l'alumne pugui aplicar-ho a àmbits com la simulació de jocs, la visualització científica, l'animació per ordinador i el disseny d'objectes virtuals. [...]
This course aims to provide the basic mathematical and physical concepts needed to create 3D representations, so that students can apply them in fields such as game simulation, scientific visualization, computer animation, and virtual object design. [...]
Esta asignatura tiene como objetivo proporcionar los conceptos matemáticos y físicos básicos para crear representaciones 3D, de modo que el estudiante pueda aplicarlos en áreas como la simulación de juegos, la visualización científica, la animación por computadora y el diseño de objetos virtuales. [...]

2023-24
Grau en Comunicació Interactiva [1423]
3 documents
3.
5 p, 106.3 KB Física [103250] / Campos, Daniel ; Flaquer Galmés, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu principal de l'assignatura és explicar clarament que la física és un instrument útil per a l'análisi profund de diversos problemes relacionats amb la Ciència i Tecnología dels aliments, posant especial èmfasi en els fonaments físics en els quals es basen els processos industrials de tractament, caracterizació i/o conservació dels alimentos, així com les diferents tècniques de processat i cuinat dels mateixos. [...]
The main objective of the course is to explain that Physics is a useful tool for the deep analysis of problems for Food Science and Technology. We will put the focus on the physical principles behind industrial processes for caracterizing and conserving food, and the different techniques for processing and cooking it. [...]
El objetivo principal de la asignatura es explicar claramente que la física es un instrumento útil para el análisis profundo de diversos problemas relacionados con la Ciencia y Tecnología de los alimentos, haciendo especial énfasis en los fundamentos físicos en los que se basan los procesos industriales de tratamiento, caracterización y/o conservación de los alimentos, así como las diferentes técnicas de procesado y cocinado de los mismos. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
4 p, 103.8 KB Matemàtiques i Física per a Objectes Digitals Animats [104729] / Àlvarez Calafell, Francesc Xavier ; Flaquer Galmés, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
L'assignatura, basada en la física i les matemàtiques, presenta les lògiques científiques del moviment, establint les bases per al disseny posterior d'objectes, personatges, paisatges i arquitectures. [...]
The subject, based on physics and mathematics, presents the scientific logics of movement, design of objects, characters, landscapes and architecture. It begins with an introduction to the model of digital objects, and the physics and mathematics of movements / forces of animated objects. [...]
La asignatura, basada en la física y las matemáticas, presenta las lógicas científicas del movimiento, poniendo las bases para el posterior diseño de objetos, personajes, paisajes y arquitecturas. [...]

2022-23
Grau en Comunicació Interactiva [1423]
3 documents
5.
4 p, 104.6 KB Física [103250] / Campos, Daniel ; Sendra Molins, Lluc ; Flaquer Galmés, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu principal de l'assignatura és explicar clarament que la física és un instrument útil per a l'análisi profund de diversos problemes relacionats amb la Ciència i Tecnología dels aliments, posant especial èmfasi en els fonaments físics en els quals es basen els processos industrials de tractament, caracterizació i/o conservació dels alimentos, així com les diferents tècniques de processat i cuinat dels mateixos. [...]
The main objective of the course is to explain that Physics is a useful tool for the deep analysis of problems for Food Science and Technology. We will put the focus on the physical principles behind industrial processes for caracterizing and conserving food, and the different techniques for processing and cooking it. [...]
El objetivo principal de la asignatura es explicar claramente que la física es un instrumento útil para el análisis profundo de diversos problemas relacionados con la Ciencia y Tecnología de los alimentos, haciendo especial énfasis en los fundamentos físicos en los que se basan los procesos industriales de tratamiento, caracterización y/o conservación de los alimentos, así como las diferentes técnicas de procesado y cocinado de los mismos. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.