, , ,

Jaume Terradas participa en un capítol del llibre ‘Educació ambiental’ de la Diputació de Barcelona

3 de maig 2017

El llibre, que es presentarà el proper 8 de juny, és una revisió dels 40 anys que porta l’educació ambiental exercint-se al nostre país.

educació_ambiental_blog

Fa ja quatre dècades, al 1983, que en Jaume Terradas parlava per primer cop de les bases conceptuals de l’educació ambiental. Ara, 40 anys després, torna a fer una revisió del tema al nou llibre que publica la Diputació de Barcelona: Educació ambiental. D’on venim? Cap a on anem?

L’investigador del CREAF i professor de la UAB comenta, al llarg del primer capítol, com creu que ha evolucionat aquesta disciplina. És un cas d’èxit? Ha fracassat? Terradas debat sobre aquestes qüestions comparant l’educació ambiental en diferents països, els seus inicis i la implicació universitària.

A partir d’aquesta introducció, el llibre planteja com avançar en l’àmbit a partir d’ara, casos d’exemple en educació urbana i en parcs naturals, la relació amb la comunicació i l’entrellat de la professió.

El llibre és gratuït per a estudiants, universitats, biblioteques, i pot adquirir-se en el següent enllaç.

, , , ,

Verónica Couto Antelo
Tècnica de Comunicació del CREAF des de març del 2016. Graduada en Biologia (UB, 2015) i Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (BSM-UPF, 2016).
Articles relacionats
,
La manca de gestió dels boscos mediterranis està accelerant la substitució de pins per alzines
15 de maig 2017Verónica Couto Antelo
L’ONU i Mosquito Alert impulsen una aliança per frenar els mosquits transmissors de malalties amb la participació ciutadana
9 de maig 2017Marina Torres Gibert
Noves formes per trobar nous usos a les plantes tradicionals
1 de maig 2017Albert Naya i Díaz
,
Canviarà la vegetació de tot el món amb l’augment de sequera?
28 d'abril 2017Verónica Couto Antelo
El CREAF assisteix a dues reunions d’importància política internacional
26 d'abril 2017CREAF

Follow CREAF on: