FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

31/01/12
Programes Socials
Ajut Diputació a CROMA
La Diputació de Barcelona renova el seu suport al Programa CROMA
La Diputació de Barcelona, des de la seva Àrea d'Atenció a les Persones, per segon any, dóna suport el Programa CROMA en la línia de "projectes d’intervenció socioeducativa per a adolescents i infants en risc d’exclusió" desenvolupats durant 2011. Aquest ajut reconeix al model pedagògic proposat i al treball en xarxa que el Programa CROMA promou entre diferents agents del territori (ajuntaments, centres educatius, universitat) de tres municipis de la província de Barcelona (Cerdanyola, Sabadell i Rubí).
20/12/11
Programes Socials
Partit Justícia Nadal
El Nadal arriba als centres penitenciaris
Els voluntaris i voluntàries del programa de Justícia de la FAS, que realitzen cada setmana diverses activitats a centres penitenciaris i de menors, han volgut compartir l'esperit nadalenc amb els interns dels centres, realitzant activitats complementàries al seu voluntariat, com ara partits de futbol. Aquestes activitats serveixen perquè el voluntariat comparteixi les jornades festives amb les persones internes i els professionals dels centres, i fer que ells i elles també visquin el Nadal amb activitats dinàmiques, amenes i divertides.
14/10/11
Programes Socials
Voluntariat a la Vall d'Hebron
El Sociosanitari engega el programa de voluntariat a l'hospital de la Vall d'Hebron
El Programa Sociosanitari s'ha engegat, un any més, amb la participació d'una trentena de voluntaris i voluntàries, que han anat a l'hospital de la Vall d'Hebron per fer més amena l'estada dels nens i nenes que hi estan hospitalitzats. També ha començat l'activitat al Centre Fòrum, amb persones grans.
30/09/11
Programes Socials
Inici CROMA 2011-2012
CROMA inicia el curs donant continuïtat al suport a infants i joves
Tot i les retallades en educació, aquest curs el Programa CROMA continuarà present a centres de primària i secundària de municipis propers a la UAB. Actuacions com el programa socioeducatiu CROMA ofereixen la possibilitat de donar resposta a les necessitats de suport i acompanyament en l'estudi que tenen alguns infants i joves.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats