FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

30/01/12
Salut
Empenta 52
Surt l'Empenta, dedicada al VIH/sida
Un nou número de l'Empenta! ja és aquí, ple de l’actualitat social en ebullició. Aquesta publicació l'hem dedicat a la commemoració dels 30 anys del primer cas del VIH/sida detectat al món. I també a les retallades, i a la crisi alimentària de la Banya d’Àfrica. A més, donem veu als voluntaris, que expliquen què els ha semblat el Nostrum i també ens presenten la nova campanya sobre malbaratament alimentari “Menja just a la UAB”.
02/12/11
Salut
Dia sida 2011
El Dia de la sida al campus: I tu, com VIHus?
El Programa de Salut, un any més, va portar al campus de la UAB la campanya pel Dia mundial de la lluita contra la sida que enguany va tenir com a lema "I tu com ho VIHus? 30 anys convivint amb el VIH". A la jornada a través de diferents dinàmiques es motivar la reflexió convidant a més de 160 estudiants a donar un cop de mà en la lluita contra la discriminació.  
21/10/10
Salut
Dia prova del VIH
El "Dia internacional de la prova del VIH" a la UAB
El 20 d'octubre es va portar al campus de la UAB la campanya pel Dia internacional de la prova del VIH. Voluntaris i estudiants en pràctiques del Programa de Salut de la FAS van organitzar diferents activitats per promocionar la prova ràpida del VIH. Durant tot el dia es van atendre les consultes d'estudiants sobre com fer-se-la prova, es van realitzar proves i es van donar 15 cites per a fer-se-la.
01/06/11
Salut
Imatge Dia mundial sense fum
El Dia mundial sense fum al Campus
Per a la celebració del Dia mundial sense fum, el 31 de maig es va muntar, des del Programa de Salut de la FAS, un estand informatiu amb l¿objectiu de donar a conèixer els efectes nocius que té el fum i el consum de tabac o cànnabis. 
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats