FAS > Cooperaciˇ

Promovem l’acció, la recerca i la formació en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la comunitat universitària de la UAB, i fomentem la conscienciació sobre les desigualtats socials en el món i l’acció crítica i transformadora.
16/01/12
Cooperaciˇ
Curs Responsabitat EcP
El paper de les empreses amb els DDHH
L'Escola de Cultura de la Pau organitza el curs "Responsabilitat de l’Empresa en l’Ómbit dels Drets Humans", que introduirÓ temes de Drets Humans i Responsabilitat Social Empresarial, i analitzarÓ diverses tipologies de violacions de Drets Humans per part de les empreses, donant eines i alternatives per solucionar-les. Aquest curs es durÓ a terme amb el suport del Fons de Solidaritat de la UAB.
22/12/11
Cooperaciˇ
Fons de Solidaritat
Es resol la convocat˛ria XXIX del Fons de Solidaritat de la UAB
La convocat˛ria d'enguany del Fons de Solidaritat de la UAB ha resolt atorgar ajuts econ˛mics a nou projectes en l'Ómbit de la cooperaciˇ universitÓria per al desenvolupament. Set d'aquests projectes sˇn de cooperaciˇ i es duran a terme a pa´sos d'└frica i d'AmŔrica Llatina, mentre que els altres dos sˇn de sensibilitzaciˇ i es faran al campus de la UAB.
19/12/11
Cooperaciˇ
Jornada alimentaciˇ en risc
Jornada sobre la crisi energŔtica i alimentÓria
El passat 16 de desembre es va realitzar la jornada "El futur de l'alimentaciˇ en risc. De la crisi energŔtica a la crisi alimentÓria" on hi van assistir 75 persones.  La jornada, organitzada pel Grup de Recerca en Agricultura, Ramaderia i Alimentaciˇ (ARAG) de la UAB i la FAS i amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona, va servir per analitzar fins a quin punt el fet de produir i distribuir els aliments de forma global suposa un greu risc pel sistema alimentari, ja que actualment el transport dels aliments requereix un alt consum de combustibles f˛ssils i derivats.
27/11/11
Cooperaciˇ
Imatge de gots 1 sol ˙s Setmana prevenciˇ residus
L'art de reduir
En el context de la Setmana Europea de Prevenciˇ de Residus, celebrada del 19 al 27 de novembre, els voluntaris i voluntÓries de Cooperaciˇ de la FAS juntament amb l'Oficina de Medi Ambient de la UAB, van realitzar una escultura, amb gots de plÓstic de les mÓquines de vending del campus. A travÚs d'aquesta escultura va voler fer visible la gran quantitat de residus que es generen cada dia i a la vegada impulsar accions sostenibles per reduir els residus i intentar modificar els consums quotidians: portar tassa, utilitzar la gotimplora, fer ˙s d' ampolles de vidre...
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats