FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
20/12/11
FAS
Bones festes 2011
Bones festes compromeses
Arriba Nadal i el final de l'any, moment de fer balanç. No ha estat un any fàcil, sobretot per moltes persones que estan pagant de forma especial les conseqüències de la crisis econòmica. El 2011 es recordarà per l'any de les retallades però també el de la mobilització, sobretot de molts joves que han participat de diferents iniciatives que busquen un canvi i a la vegada proposen alternatives per un món millor. En aquesta línia, tenim una bona fòrmula per un millor 2012: una combinació de valors, compromís, mobilització, solidaritat, participació, responsabilitat, pau, igualtat, crítica, oportunitat, transformació, acció, voluntariat. Us desitgem unes molt bones festes compromeses.
30/11/11
FAS
Estudiant en pràctiques
20 estudiants fan pràctiques a la FAS
La FAS acull, aquest curs 2011-2012, 20 estudiants perquè realitzin les seves pràctiques acadèmiques. Els i les estudiants provenen d'estudis de Psicologia, Sociologia, Pedagogia i Educació Social i estan col·laborant amb els programes de Salut, Cooperació per al desenvolupament i CROMA. Les pràctiques els hi permeten a més de desenvolupar els seus coneixements adqurits durant els estudis i posar-los en pràctica, estar en contacte directe amb les persones beneficiàries dels programes i apropar-se a altres realitats.
22/09/11
Programes Socials
Nova convocatòria de beques per col·laborar amb CROMA
S'obre una nova convocatòria de beques a estudiants de la UAB per col·laborar amb el Programa CROMA, un projecte socioeducatiu a centres educatius de Sabadell i Cerdanyola del Vallès. La persona s'encarregarà de dinamitzar un taller d'estudi, fora de l'horari lectiu, dirigida a nens de 3º a 6º de primària amb dificultats d'aprenentatge. Consulta l'oferta.
20/09/11
Voluntariat
Cartell Voluntariat 2011- 2012
Ara és moment d'actuar i fer Voluntariat
Des de la FAS t'oferim la possibilitat de fer un voluntariat en l'àmbit universitari. Com? Doncs participant en un dels programes socials, de cooperació per al desenvolupament o de promoció de la salut. Tot just estem escalfant motors per aquest nou curs i preparant les activitats que més et puguin interessar. Pots venir a l'Espai Solidari (plaça Cívica) i informar-te però, de moment, aquí et deixem un tast de tot el que podràs fer.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats