FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

31/01/12
Voluntariat
Dia No Violència i Pau
El Dia de la No-Violència i la Pau també a Til·lers
Un grup de voluntaris i voluntàries dels programes de Justícia i de Cooperació han dut a terme un taller en el marc del Dia de la No-Violència i la Pau al centre juvenil de Til·lers. En aquesta activitat, que se celebra coincidint amb la mort de Ghandi, s'ha generat un debat sobre què són la "pau" i la "no-violència".
30/01/12
Salut
Empenta 52
Surt l'Empenta, dedicada al VIH/sida
Un nou número de l'Empenta! ja és aquí, ple de l’actualitat social en ebullició. Aquesta publicació l'hem dedicat a la commemoració dels 30 anys del primer cas del VIH/sida detectat al món. I també a les retallades, i a la crisi alimentària de la Banya d’Àfrica. A més, donem veu als voluntaris, que expliquen què els ha semblat el Nostrum i també ens presenten la nova campanya sobre malbaratament alimentari “Menja just a la UAB”.
29/11/11
Voluntariat
Nostrum'11
El Nostrum, un espai de trobada, d'intercanvi i de formació
Com cada curs, els voluntaris i voluntàries, becaris i becàries, pràcticums i treballadors/res de diferents programes de voluntariat de la FAS es van reunir, el dissabte 26 de novembre a l'Espai Jove de Fontana de Gràcia, a la trobada del Nostrum. Prop de seixanta membres de la FAS van participar-hi, i es van poder agrupar en un context diferent al del campus de la UAB, on van crear un espai per formar-se en els àmbits del seu interès, conèixer tots els programes de la FAS i entrar en contacte amb la resta de companys i companyes.
28/11/11
Voluntariat
Voluntariat FAS
Més estudiants participen en el voluntariat universitari
Acabem aquest mes de novembre amb satisfacció perquè ja són 161 les persones voluntàries que estan participant en algun dels programes de voluntariat universitari que proposem des de la FAS. Aquesta és una dada molt positiva i representa un augment respecte cursos anteriors. Escolta l'entrevista que van fer a Begoña Navarrete al programa Entre Hores de Ràdio 4 i que reflexiona, entre d'altres, sobre aquesta qüestió.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats