FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

06/05/16
Programes Socials
Compromís i retorn social de la UAB? L'ApS per connectar amb la comunitat
La Facultat de Ciències de l'Educació acollirà el dimecres 11 de maig una jornada per donar a conèixer la metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS) i les possibilitats que ofereix per connectar la universitat amb la comunitat mitjançant projectes de compromís social. Per assistir-hi, cal prèvia inscripció.
22/04/16
Programes Socials
La UAB rebrà els prop de 500 infants del CROMA
La visita a la UAB dels nens i nenes que participen al Programa CROMA de la FAS és ja una cita consolidada al calendari com a cloenda dels tallers que un centenar d'estudiants voluntaris i voluntàries dinamitzen amb infants de 27 escoles del Vallès. L'esdeveniment serà, enguany, el pròxim dimecres 11 de maig.
20/04/16
Programes Socials
Oferta de places de monitors i monitores per al Campus Ítaca 2016
El primer torn del Campus Ítaca començarà enguany el 27 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol. Durant aquest període, la FAS requereix un total de 16 monitors o monitores que seran referents dels grups de joves i 7 monitors o monitores acompanyants de transport. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 6 de maig.
19/04/16
Programes Socials
Resolta la convocatòria de projectes de PDI per al Campus Ítaca 2016
Un total de 14 propostes de PDI han estat seleccionades per dur-se a terme durant el Campus ítaca, el programa socioeducatiu de la UAB que consisteix en estades de nois i noies de 3r de la ESO a la UAB els mesos de juny i juliol.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats