FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
31/03/16
Discapacitat
Una estudiant crea una app per a persones amb alteracions en la visió
L'estudiant d'Enginyeria Informàtica a la UAB, Ana Caballero, ha creat un aplicatiu que aglutina funcionalitats per augmentar la mida, incorporar filtres i detectar llums i colors. Ho explica i comparteix la seva situació en aquesta entrevista.
29/02/16
Discapacitat
Professorat de la UAB es forma per atendre la diversitat funcional de l'alumnat
A través de tres sessions teòriques i pràctiques, una quinzena de professors i professores de la UAB van reflexionar sobre les diferents necessitats dels i les estudiants de la universitat i van adquirir eines pràctiques per donar-hi resposta. 
26/01/16
Discapacitat
6 estudiants de la UAB reben una beca Capacitas
Fins a 160 estudiants universitaris amb diversitat funcional de tot l'estat han rebut un ajut econòmic o tècnic a través de la IX convocatòria de les Beques Fundació Universia Capacitas. D'entre les persones seleccionades, 6 són estudiants de la UAB. 
22/12/15
Discapacitat
Nova plaça de tècnic/a d’inserció laboral per l’alumnat estudiant i titulat amb discapacitat de la UAB
La FAS obra una nova plaça de tècnic/a d'inserció laboral per l'alumnat estudiant i titulat amb discapacitat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 8 de gener.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats