FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

06/05/16
Voluntariat
45 nius, 188 ous i 145 pollets al Campus
Fins a 5 espècies d'aus han criat a les caixes niu que l'OMA i el voluntariat de la FAS van col·locar al campus de la UAB el curs 2012-13 i de les quals en fan seguiment periòdic des d'aleshores. Durant els tres anys, les espècies han fet 45 nius i 188 ous i han volat 145 pollets.
22/04/16
Voluntariat
El voluntariat de Justícia se suma al Sant Jordi del centre de menors l’Alzina
El Centre Educatiu l'Alzina va omplir-se d'activitats del 18 al 24 abril per celebrar la Setmana Cultural i la diada de Sant Jordi. Entre les entitats implicades, el Programa de Justícia de la FAS hi va participar amb tres tallers diferents i amb la implicació de 16 voluntaris i voluntàries.
21/04/16
Voluntariat
150 racions per lluitar contra el malbaratament alimentari
En el marc de la Setmana Saludable i Sostenible, va organitzar-se un dinar solidari al campus per aprofitar els aliments mengívols no comerciables de Mercavallès i recaptar aliments secs per a entitats socials. El grup de voluntaris i voluntàries de Menja Just de la FAS van col·laborar-hi.
31/03/16
Voluntariat
Menja Just i Salut participen en la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB
Voluntàries i voluntaris de la FAS s'implicaran en vàries activitats que se celebraran durant les properes setmanes al campus per promoure estils i hàbits de vida saludables i sostenibles entre la comunitat universitària.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats