FAS > Actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Places de voluntariat disponibles per aquest 2016
19.01.2016 Voluntariat  -  Ja ha començat el nou any 2016 i la FAS l'engega buscant estudiants que vulguin fer un voluntariat universitari cobrint alguna de les places disponibles. Calen persones als programes socioeducatius, al sociosanitari i als grups de voluntariat de Campus.

Per a  la Fundació Autònoma Solidària (FAS), el voluntariat és una eina per a la transformació social d'un món de desigualtats i manca d'igualtat d'oportunitats. Amb la participació en programes de voluntariat, és possible conèixer realitats de persones en situacions de vulnerabilitat i contribuir a la seva millora. El passat curs, més de 550 persones van involucrar-se en algun dels programes de voluntariat, arribant així a 4.000 persones que es troben en situació de risc d'exclusió i que poden veure's beneficiades de l'acció dels voluntaris i voluntàries.

L'aprenentatge i el creixement personal són un element comú que els estudiants i els membres de la comunitat UAB que han participat en un voluntariat ressalten de la seva experiència.
Amb l'inici del segon semestre i els canvis d'horaris, la FAS té places de voluntariat disponibles.

Tria el teu voluntariat!Et diverteixes amb els infants i creus en l'educació com a eina per lluitar contra les desigualtats? El CROMA és el teu lloc! Una o dues tardes a la setmana pots donar suport escolar i emocional a nens i nenes d'escoles del Vallès. Ja són quasi 90 estudiants fent-hi voluntariat aquest curs, però encara hi ha disponibles 15 places.Et sents més còmode amb adolescents? T'agraden les matemàtiques? Creus que hi ha altres maneres d'aprendre? Suma't a UniX, el programa de suport escolar per a nois i noies d'instituts de Rubí. Fins a 20 joves de la UAB hi ha participat durant el primer semestre, però de cara als pròxims mesos, el programa necessita 7 estudiants més.El Programa Sociosanitari acompanya infants i persones grans que passen llargues temporades a hospitals i per qui la visita d'una persona nova pot suposar l'alegria del dia. Més de 50 estudiants s'hi han implicat el primer semestre. A partir del mes de febrer,  16 persones poden sumar-se a l'equip, 8 a l'Hospital Vall d'Hebron i 8 al Centre Fòrum (Barcelona).

Si el que vols és fer un voluntariat al Campus de la UAB, pots sumar-te a una de les tres opcions: el grup d'acció de Menja Just; el de Salut o el de Caixes niu.

Entra a l'espai de "Voluntariat" del web de la FAS i informa't de totes les opcions que tens a les teves mans. Per passar a formar part de qualsevol dels programes, pots visitar l'oficina de la Cívica, o bé enviar un correu a fas.voluntariat@uab.cat, o bé omplir aquest formulari.  Així, t'informarem de les sessions explicatives dels programes que més t'interessin. Aprofita el temps lliure per aprendre, conèixer i canviar petites coses que, de mica en mica, seran grans. 
 
 
Imprimir
Anar a Notícies
 

 

 

© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats