FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
15/11/16
Voluntariat
Èxit de participació a les activitats de la FAS per la Festa Major
Unes 450 persones van acostar-se, participar i divertir-se amb les activitats dinàmiques i jocs que va organitzar la FAS per la Festa Major de la UAB del passat 10 de novembre. 
15/11/16
FAS
El Patronat aprova les línies d'actuació del curs
El passat 9 de novembre es va celebrar una reunió del Patronat de la Fundació on es van aprovar les principals línies d'actuació de la FAS d'aquest curs. Entre aquestes, destaca especialment, el disseny i aprovació d’un Pla Estratègic de la FAS 2017-2021.
25/07/16
FAS
Tanquem un mes per vacances d'estiu
Durant el mes d'agost les oficines de la Fundació Autònoma Solidària romandran tancades per vacances. Molt bon estiu per a tothom!
23/06/16
FAS
Créixer socialment, lema del V Congrés del Tercer Sector Social
La FAS va assistir al V Congrés del Tercer Sector que va celebrar-se entre el 14 i el 17 de juny i que va constatar que l'increment anual de persones ateses per les entitats socials se situa en més d'1,5 milions de persones.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats