FAS > Salut

Promovem estils de vida saludables des d'una educació crítica que permeti decidir la manera de cuidar-se i impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut per al desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable.

28/11/16
Salut
Uneix-te a les activitats pel Dia Mundial de la lluita contra la Sida
La campanya "Estigma o estima, tu decideixes" arriba a la UAB amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la Sida. El grup de voluntariat de Salut de la FAS organitzarà un seguit d’activitats que es concentraran a la Plaça Cívica el matí del dia 1 de desembre.
28/04/16
Salut
El relat "A ti, mi mayor secreto", guanyador del concurs de Relats Eròtics de la FAS
El concurs de relats sobre sexualitat i erotisme de la FAS ja té obres guanyadores! Les autores o autors poden passar per les oficines de la Plaça Cívica de la FAS a recollir el premi, que consisteix en un llibre de relats eròtics.
07/04/16
Salut
Presenta les teves obres a la III edició del Concurs Literari de Relats Eròtics de la FAS!
Si t'agrada escriure i reflexionar sobre sexualitat i erotisme, ara tens una bona oportunitat al davant. Participa a la III edició del Concurs de Relats Eròtics del Programa de Salut de la FAS enviant el teu poema, relat o piulada fins el 18 d'abril i guanya un kit del plaer, un llibre i una rosa molt especial.
11/03/16
Salut
Reflexió i denúncia sobre els rols de gènere, a l’activitat de Salut per al Dia de la Dona
Al voltant de 90 persones van participar en l'activitat organitzada pel grup de voluntariat de Salut de la FAS celebrada amb motiu del Dia Internacional de la Dona. "Dóna la volta al gènere" va permetre reflexionar sobre els estereotips de gènere i com combatre la seva imposició.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats