FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

07/10/16
Programes Socials
Es busca voluntariat per donar suport a infants a les escoles
Vols adquirir experiència a la vegada que dones suport escolar a infants? Vols col·laborar en millorar l’èxit escolar i personal de nens i nenes de primària en situacions de risc d’exclusió? El programa CROMA té obertes places per fer voluntariat a les escoles.
06/10/16
Programes Socials
Let's go, el nou programa socioeducatiu de la UAB
Aquest curs, iniciem un nou programa socioeducatiu, Let's Go, que té per objectiu convertir Badia del Vallès en una ciutat promotora de l'anglès en els propers 4 anys. El primer pas consisteix a reforçar les classes d'anglès de 1r d'ESO dels dos insitituts del municipi mitjançant la formació del professorat i la incorporació a l'aula d'estudiants de la UAB.
29/07/16
Programes Socials
Revitalització de la ràdio de Quatre Camins
El centre penitenciari de Quatre Camins tornarà a engegar la seva ràdio. El projecte, que compta amb la col·laboració de la FAS i la Facultat de Ciències de la Comunicació, permet enfortir les aptituds comunicatives i socials de les persones internes.
19/07/16
Programes Socials
Finalitza el Campus Ítaca 2016
Un total de 388 joves que han acabat 3r d'ESO han participat al Campus Ítaca 2016, que va finalitzar el dijous 14 de juliol amb els actes de cloenda a la Facultat de Lletres i al Rectorat. Aquest programa socioeducatiu incentiva als joves a continuar els seus estudis a través d'aquesta estada universitària.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats