A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències  Mobilitat i intercanvi  Sicue/sèneca out 
Ajuts i RecursosAnar
 Curs 2012-13 
Curs 2011-12
Sóc Sicue\Sèneca. Què he de fer?

Sicue Sèneca Curs 2012-13


  Nou !  Oberta convocatòria BECA SÈNECA del 28 d'abril fins al 12 de maig. Feu la sol·licitud directament a la seva pàgina electrònica. Llegiu bé el document pdf de Tramitación de la solicitud.
Informació i condicions del programa

- Assegureu-vos que compliu tots els requisits de la convocatòria i de les destinacions. Entre d'altres:

- Comproveu que a les univesitats on voleu anar d'intercanvi tenen una oferta prou àmplia per poder fer d'intercanvi un mínim de 24ECTS/semestre o 45ECTS/curs (excepte si acabeu la carrera en menys ECTS). Si matriculeu assignatures per fer a la UAB comproveu que podeu seguir l'avaluació continuada, si s'escau. Per obtenir la beca Sèneca s'haurà de matricular el mateix mínim de crèdits però no compten els crèdits de pràctiques d'empresa, treball de fi de grau, projecte o similars (consulteu convocatòria oficial als enllaços de més avall).
- Estudis de Grau: es poden fer un màxim de 30 crèdits optatius de 4t curs sense equiparació amb assignatures del pla d'estudis, que es reconeixen a la tornada.
- Recordeu que les assignatures repetides es poden fer d'intercanvi, però penalitzen (compten com més crèdits dels que valen i costen més) i que teniu un màxim de crèdits a matricular per curs.
- Tot i que la UAB us assigni una plaça, caldrà que seguidament feu una sol·licitud d'admissió a la universitat atorgada i us admetin.

____________________________________________________________________________
MOLT IMPORTANT: cal que tingueu el compte de correu webmail d'alumne/a activat i funcionant correctament. És l'únic canal de correu electrònic oficial entre la Facultat i l'alumne/a. Consulteu com es pot configurar per tal de reenviar els missatges i consultar-los des d'un compte gmail, hotmail, yahoo o similar. Teniu el Centre d'Assistència i Suport a la vostra disposició per qualsevol problema amb aquest servei.

____________________________________________________________________________

Ajuda'ns a millorar les pàgines web d'Intercanvis Ciències.
Envia un correu a intercanvis.ciencies@uab.cat.

darrera actualització 27 d'abril de 2012

Enllaços i documents relacionats:

Dossier Sicue 2012-13 (pdf: 0,01 MB)
Destinacions Sicue 2012-13 (pdf: 0,01 MB)
Normativa General d'Intercanvis
Tota la informació sobre el programa Sicue-Sèneca de la UAB
Inici Mapa del Web
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats