A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  La facultat  Missatge del degà 

Missatge del degà


La nostra Facultat ha iniciat un camí de renovació per a situar-se com un centre d'excel·lència de manera que pugui ser de la màxima utilitat a qui estudia en les seves aules i també per al conjunt de la societat catalana.

Per aconseguir això tenim dos objectius bàsics: la qualitat i la internacionalizatció. Els nous títols de grau són una oportunitat per a millorar la nostra oferta docent, malgrat les dificultats pressupostàries que pateixen les universitats catalanes. El fet que el proper octubre de 2011 iniciem un grau d'ADE en anglès i el Master of Economics and Business Administration, també tot en anglès, i un nou Màster de Màrqueting palesa sense dubtes el desig de projectar-se a nivell internacional i proporcionar als estudiants uns ensenyaments que els possibilitin un futur professional més adient en el nou marc del segle XXI. Per altra banda, els departaments adscrits a la Facultat (Economia i Història Econòmica, Economia de l'Empresa i Economia Aplicada) han assolit un alt nivell de recerca, fet que assegura la qualitat del nostre professorat.

Aquest web és per definició un instrument dinàmic i participatiu. Tot l'Equip de Deganat volem estar atents a les vostres demandes i suggeriments (dg.economia.empresa@uab.cat) per fer, entre tots, una Facultat encara millor.

Joan Clavera
Degà

març, 2011

Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats