A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIË ACAD╚MICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  La facultat  Ressenya hist˛rica 

Ressenya hist˛rica


La nova Facultat d’Economia i Empresa Ús el resultat de la fusiˇ de la Facultat de CiŔncies Econ˛miques i Empresarials al Campus UAB de Bellaterra i de l'Escola UniversitÓria d'Estudis Empresarials al Campus de Sabadell. La seva creaciˇ com a centre ˙nic va ser ratificada el 2009 pel Departament d'Innovaciˇ, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (Ordre de 12 de juny de 2009 – DOGC n˙m. 5404, 19.06.2009).

La fusiˇ duta a terme l’any 2009 va representar l'etapa final i coherent d'un llarg procÚs en quŔ, de manera independent per˛ paralĚlela, les dues institucions educatives havien desenvolupat sinergies recÝproques, a mÚs de consolidar-se i afirmar-se com a centres d'ensenyament superior en l'Ómbit de Barcelona, Catalunya i Espanya.

Fites hist˛riques:

1942: Fundaciˇ de l’Escola de Comerš, un centre d’ensenyament en rŔgim de patronat integrat, entre altres, per l'Ajuntament de Sabadell, el Banc de Sabadell, el Gremi de Fabricants de Sabadell, l’Institut Industrial de Terrassa i la Cambra Oficial de Comerš i d'Ind˙stria de Sabadell, i que serÓ l’origen de la futura Escola UniversitÓria d’Estudis Empresarials de Sabadell.

1968: Naixement de la Facultat de CiŔncies Econ˛miques.

1972: L'Escola de Comerš s’adscriu, com a Escola UniversitÓria d'Estudis Empresarials (EUEE), a la Universitat Aut˛noma de Barcelona (Decret n˙m. 1378 de 10 de maig de 1972), constituint, junt amb l’antiga Escola UniversitÓria d'InformÓtica, amb la que comparteix seu, el Campus de Sabadell de la UAB.

A partir del curs 1972-1973: La seu de la Facultat de CiŔncies Econ˛miques s’ubica de manera definitiva al Campus de Bellaterra.

1975: Es llicencia la seva primera promociˇ d'estudiants de la Facultat de CiŔncies Econ˛miques.

Entre 1992 i 2010: A la Facultat de CiŔncies Econ˛miques  s’imparteixen les titulacions d'Administraciˇ i Direcciˇ d'Empreses i d'Economia.

Curs 2001-2002: s’afegeix la doble titulaciˇ d'Administraciˇ i Direcciˇ d’Empreses i Dret.

Curs 2003-2004:  s’afegeix la titulaciˇ de segon cicle d'Investigaciˇ i TŔcniques de Mercat.

Curs 2010-11: la nova Facultat d’Economia i Empresa inaugura, al Campus de Bellaterra, tres graus universitaris que recullen i representen amb visiˇ de futur l'experiŔncia sedimentada en el passat: els graus d'Administraciˇ i Direcciˇ d'Empreses, el d'Administraciˇ i Direcciˇ d'Empreses i Dret i el d'Economia i al Campus de Sabadell els nous graus universitaris de Comptabilitat i Finances i Empresa i Tecnologia, que representen la culminaciˇ d'una traject˛ria sempre atenta a l'evoluciˇ constant dels models d'organitzaciˇ empresarial i de la demanda de capital humÓ per part dels nous sectors productius.
 

Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats