A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Futurs estudiants  Raons per venir a la facultat - pue 

PROGRAMA UNIVERSITAT-EMPRESA (PUE):

El Programa Universitat Empresa compagina, per als graus en Economia i en Administració i Direcció d'Empreses, períodes de formació teòrica a la Facultat amb períodes de pràctiques a empreses o Administracions Públiques.

El calendari de classes i pràctiques professionals està estructurat institucionalment per fer compatible la docència amb l’estada a l’empresa.

El Programa assigna com a tutors als alumnes un professor de la Facultat i un responsable de l’empresa o administració a on es realitzen les pràctiques, per tal d’aprofitar al màxim tant l’experiència docent i l’empresarial.

Informació de la preinscripció pel curs 2012-13 al Programa aquí.
 

PRÀCTIQUES PROFESSIONALS:

A més a més la facultat ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques externes que es poden reconeixer com a crèdits optatius a tots els graus.
 Més raons per estudiar a la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB:

1. Apostem per un ensenyament de qualitat, proporcionant als estudiants un alt nivell de formació tant professional com personal.

2. Elevat nivell d’internacionalització.

3. Àmplia oferta d'estudis de grau.

4. Àmplia oferta d'estudis de postgrau.

5. Possibilitat de realitzar pràctiques a empreses mitjançant el Programa Universitat Empresa (graus en Administració i Direcció d’Empreses i en Economia) o bé com a crèdits optatius a tots els graus.

6. Des de fa més de 40 anys hem format a més de 10.000 professionals.

7. Àmplia oferta de serveis i facilitats per als estudis a l’entorn del Campus de la UAB: Biblioteques, sales d'estudi, residència universitària...
Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats