A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Futurs estudiants  Ade + dret 

GRAU EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES + DRET:

La doble titulació en Administració i Direcció d’Empreses i Dret permet obtenir aquests dos graus en només sis anys. S'ofereix una sòlida formació jurídica i empresarial que capacita als graduats per a llocs de treball de màxima responsabilitat.

D’una banda els graduats adquireixen coneixements per crear, gestionar, assessorar i avaluar tot tipus d’empreses i qualsevol de les seves àrees (compres, producció, logística, qualitat, administració, comptabilitat, auditoria, finances, recursos humans, comercialització, màrqueting, ...), especialment aquelles amb un component jurídic (fiscal, laboral, comptable ...).

D’altra banda el futur jurista obté una formació bàsica en dret que li permet aprofundir en àmbits més específics cap als quals pot orientar la seva formació. La primera aproximació cap a les diferents branques jurídiques (administratiu, civil, econòmic, mercantil, laboral, internacional, processal, penal, tributari, ...) dotarà l'alumnat d'una visió global del sistema jurídic i institucional espanyol, i de les relacions i institucions jurídiques més importants que regula.

També permet exercir la professió d’economista i/o jurista en les àrees tècniques lligades a l’economia i/o al dret en qualsevol administració pública.


Accedeix a la fitxa completa del grau:
Fitxa del Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Dret
Mapa del Web Inici Contactar
2012 Universitat Autònoma de Barcelona