A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Intranet Intranet i Campus Virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Sipep 

El SiPEP Ús un Laboratori de prestaciˇ de serveis de la Facultat de Psicologia que abasta totes les Órees de la Psicologia i la LogopŔdia, l'objectiu del qual Ús potenciar la transferŔncia del coneixement i el servei a la societat. Aquest objectiu s'expressa mitjanšant tres grans lÝnies d'acciˇ: la gestiˇ de projectes estratŔgics, les prÓctiques professionals i l'assistŔncia. Per tant, el SiPEP es una eina de servei, a tots els Ómbits de la societat que ho demanin, que fa ˙s de l'expertesa que sobre el factor humÓ tenen els investigadors i les investigadores en Psicologia i LogopŔdia. EstÓ situat a la sala P-23 de la Facultat de Psicologia.

Adreša: Edifici B - Facultat de Psicologia, Campus de la UAB, 08193, Cerdanyola del VallŔs (Bellaterra)

Telefon: 93 581 24 60

Contacte: sipep@uab.cat

 

Activitats actualment en funcionament:

a) UNITAT DE TRAUMA, CRISIS I CONFLICTES DE BARCELONA (UTCCB)

Al Juliol del 2010 es va signar un Conveni de col.laboraciˇ amb l?Institut de Trauma, Crisis i Conflictes per crear en el SiPEP la Unitat de Trauma, crisis i conflictes (UTCCB) de Barcelona. Actualment estÓ en funcionament i ocupa un dels espais del laboratori (Sala P-23).

Informaciˇ:  http://www.utccb.net/

TelŔfon UTCCB: 900 10 15 80
 

b) COL.LABORACIË AMB L'AJUNTAMENT DE BARCELONA EN PROJECTES, SERVEIS I ACTIVITATS AMB EL POBLE GITANO.

L'Octubre de 2010 es va signar un conveni entre l'Ajuntament de Barcelona i la Universitat Aut˛noma per a la realitzaciˇ de projectes, serveis i activitats amb el poble gitano de Barcelona de cara a possibilitar una major inclusiˇ social.


c) ESTUDI SOBRE LA SATISFACCIË I EL BENESTAR DELS ESPORTISTES JOVES  

Al Gener de 2011 es va signar un conveni de col.laboraciˇ amb la Fundaciˇ Foment i Investigaciˇ del Tennis que tÚ com a objectius principals la recerca sobre la satisfacciˇ i el benestar dels esportistes joves, i sobre els valors en l'esport.


d) UNITAT DE VEU  

Al mes de setembre de 2011 es posa en funcionament la Unitat de Veu del SiPEP que neix per oferir uns serveis logopŔdics personalitzats i de qualitat articulats en diferents Órees d'actuaciˇ: la prevenciˇ de les alteracions de la veu, la valoraciˇ logopŔdica de la funciˇ vocal, la intervenciˇ logopŔdica i l'assessorament.

Informaciˇ: http://serveis.uab.cat/veu

Contacte: sipep.veu@uab.cat


Documents SIPEP:

Document SiPEP (pdf: 0,1 MB)
Inici Sobre el web Mapa del Web Contactar
© 2011 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats