QUÈ MENGES? QUÈ T’AGRADA MENJAR?
Com que estudio a Espanya, no visc amb els meus pares i he de preparar els àpats. De dilluns a divendres, gairebé sempre menjo llet amb cereals per esmorzar. De tant en tant, quan em desperto tard, no esmorzo. Per dinar, sovint preparo dos plats. Per exemple, carn de porc amb cogombres o amb xampinyons, tomàquets amb ous, peix amb ceba, enciams, etc. Els menjo amb arròs. Gairebé mai bereno. Per sopar, depèn. Quan tinc classes a la tarda, no menjo gaire al vespre, perquè sempre arribo a casa després de dos quarts de nou, i és tard. De tant en tant faig un entrepà o uns fideus instantanis. Els caps de setmana, sovint surto amb els meus amics xinesos per tastar plats nous. Ens agrada molt el restaurant Zhong Hua. Hi anem els divendres. És d’una família. Cuinen molt bé i barat. Adaptat de Rui Tang, 27 novembre 2015
I TU? Explica’ns la teva alimentació i els teus gustos en un comentari a aquesta entrada del blog.