La PESC en el Debate sobre el Futuro de Europa
Mestres i Camps, Laia (Institut Universitari d'Estudis Europeus)

Imprint: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2002
Description: 9 p.
Abstract: Este artículo analiza las contribuciones de los representantes de los Gobiernos nacionales en la Convención Europea en materia de Política Exterior y de Seguridad Común. Intenta mostrar de forma gráfica los principales temas de debate abiertos sobre Acción Exterior y como queda plasmado en las discusiones los ejes de fractura pre-existentes en el seno de la familia europea.
Abstract: Aquest article analitza les contribucions dels representants dels governs nacionals en la Convenció Europea en matèria de Política Exterior i de Seguretat Comuna Intenta mostrar de forma gràfica els principals temes de debat oberts sobre Acció Exterior i com queda plasmat en les discussions els eixos de fractura preexistents en el si de la família europea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Observatori de Política Exterior Europea. Observatory Working Papers
Series: Working Papers OBS ; 35
Document: Working paper
Subject: Unio Europea ; Relacions internacionals



9 p, 208.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Working papers

 Record created 2012-12-11, last modified 2024-05-25



   Favorit i Compartir