Monitoratge remot d'esdeveniments per al control i supervisió utilitzant "System on chip" i "w-USB"
Carrete Geijo, Alberto
Aragonés Ortiz, Raúl (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2013
Descripción: 73 p.
Resumen: Aquesta memòria descriu el procés de desenvolupament d'un projecte que consisteix en un conjunt de hardware, "PSoC" (Programmable System on Chip), i un software, C#, mitjançant els quals s'automatitza la gestió de comandes a les taules d'un restaurant. A cada taula trobem un aparell anomenat "WaiterClient", a través del qual els clients sol·liciten l'atenció d'un cambrer. Aquest hardware té una pantalla on es mostrarà informació i un conjunt de polsadors per demanar. Per una altra banda, trobem un altre aparell, "WaiterServidor", encarregat de rebre els senyals enviats per wireless des dels "WaiterClients" que hi ha a cada taula. Un cop rebudes, les transmet a un ordinador central per cable sèrie RS-232.
Resumen: Esta memoria describe el proceso de desarrollo de un proyecto que consiste en un conjunto de hardware, "PSoC" (Programmable System on Chip), y un software, C#, mediante los cuales se automatiza la gestión de pedidos en las mesas de un restaurante. En cada mesa encontramos un aparato llamado "WaiterClient", a través del cual los clientes solicitan la atención de un camarero. Este hardware tiene una pantalla donde se mostrará información y un conjunto de pulsadores para hacer el pedido. Por otro lado, encontramos otro aparato, "WaiterServidor", encargado de recibir las señales enviadas por wireless desde los "WaiterClients" que hay en cada mesa. Una vez recibidas, se transmiten a un ordenador central por cable serie RS-232.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Documento: bachelorThesis
Materia: Restaurants, cafeteries, etc. ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/206756


73 p, 2.7 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2013-02-18, última modificación el 2020-09-23   Favorit i Compartir