Control de presència Ajuntament de Parets del Vallès
Ruiz Llamas, David
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 71 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en el desenvolupament de part d'una intranet per l'Ajuntament de Parets del Vallès, i pretén donar, tant als treballador i treballadores com a la corporació, informació fidedigna sobre les jornades laborals, ajudar i agilitzar la comunicació unidireccional Ajuntament-Treballador i exercir un major control sobre la puntualitat i hores treballades. L'aplicació és un portal web des del qual el treballador o treballadora podrà fitxar a l'entrada i sortida de la seva jornada laboral, consultar els seus marcatges, rebre missatges per part de la corporació, actualitzar les seves dades personals i descarregar-se les seves nòmines, copies de contractes, documents, etc. . . Per altra banda, des del departament de Recursos Humans es podran realitzar les mateixes accions però sobre qualsevol usuari de l'aplicació, podent també modificar i/o eliminar marcatges, crear i/o editar el calendari laboral de cada treballador o treballadora, enviar missatges als usuaris i generar informes.
Resum: Este proyecto consiste en el desarrollo de parte de una intranet para el Ayuntamiento de Parets del Vallès, y pretende dar tanto a los trabajadores y trabajadoras como a la corporación, información fidedigna sobre las jornadas laborales, ayudar y agilizar la comunicación unidireccional Ayuntamiento-trabajador y ejercer un mayor control sobre la puntualidad y horas trabajadas. La aplicación es un portal web desde el que el trabajador o trabajadora podrá fichar a la entrada y salida de su jornada laboral, consultar sus marcajes, recibir mensajes por parte de la corporación, actualizar sus datos personales y descargar sus nóminas, copias de contratos, documentos, etc. Por otra parte, desde el Departamento de Recursos Humanos se podrán realizar las mismas acciones pero sobre cualquier usuario de la aplicación, pudiendo también modificar y/o eliminar marcajes, crear y/o editar el calendario laboral de cada trabajador o trabajadora, enviar mensajes a los usuarios y generar informes.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Document: bachelorThesis
Matèria: Jornada de treball ; Processament de dades ; Ajuntaments ; Automatització

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/207060


71 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2013-02-25, darrera modificació el 2021-07-11   Favorit i Compartir