Gramàtica Descriptiva i Normativa de la Llengua Catalana [28410]
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana

Data: 2006-07/2007-08
Resum: El Pla d'Estudis de Filologia Catalana divideix la carrera en dos cicles de dos cursos cadascun. Per a l'obtenció de la titulació, l'alumne ha de computar 300 crèdits (150 a cada cicle). Cada crèdit correspon aproximadament a deu hores de classe. Les assignatures a cursar poden ser troncals, obligatòries, optatives o lliures. Les assignatures troncals tenen continguts fixats pel Ministeri; aquests continguts són compartits per qualsevol universitat que imparteixi la titulació. Les assignatures obligatòries són les que la Universitat Autònoma de Barcelona, en el pla d'estudis corresponent, ha considerat que són d'obligat compliment. Les assignatures optatives són aquelles que l'alumne pot escollir d'entre les que apareixen en una llista tancada. L'optativitat, per tant, queda delimitada pel grau d'elecció que permet cada pla d'estudis. Les assignatures de lliure elecció són aquelles que l'alumne pot escollir entre totes les que la universitat ofereix en qualsevol dels seus plans d'estudis (excepte les que tenen algun prerequisit específic).
Nota: Inclou: 1. Itineraris ; 2. Pla docent ; 3. Pràcticum ; 4. Mencions ; 5. Erasmus ; 6. Sèneca-SICUE ; 7. Beques de grau ; 8. Estudis de postgrau ; 9. Beques de postgrau ; 10. Unitats de recerca ; 11. Traces ; 12. Lectorats ; 13. Sortides professionals ; 14. Directori del Departament.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Llicenciat en Filologia Catalana [504]
Document: Objecte d'aprenentatge



19 p, 190.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2013-07-08, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir