Psicologia de les organitzacions i del treball [101761]
Ortiz Zorrilla, Piedad
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Psicología de las organizaciones y del trabajo
Data: 2013-14
Resum: a) Conèixer el funcionament de les diferents organitzacions en la societat actual, partint d'una definició àmplia de la mateixa que permeti abarcar tant les organitzacions de treball (empreses) com les organitzacions socials. b) Entendre des de plantejaments teòrics diferents, el concepte de persona, de grup i d'organització desenvolupat històricament fins el moment present. c) Analitzar els processos psicosocials que es desenvolupen en les organitzacions complexes.
Resum: a) Conocer el funcionamiento de las distintas organizaciones en la sociedad actual, partiendo de una definición amplia de la misma que permita abarcar tanto las organizaciones de trabajo (empresas) como las organizaciones sociales. b) Entender desde planteamientos teóricos distintos, el concepto de persona, de grupo y de organización desarrollado históricamente hasta el momento presente. c) Analizar los procesos psicosociales que se desarrollan en las organizaciones complejas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Document: Objecte d'aprenentatge



català
3 p, 99.2 KB

castellà
2 p, 91.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir