Eina de càlcul de complements salarials
Sánchez Giménez, Walter Albert
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 120 p.
Resum: Aquesta memòria descriu el projecte desenvolupat per al departament de personal de l'empresa DEKON Técnicas de Cimentación, S. L. per tal de comptar les hores de treball i calcular els complements salarials. El projecte es divideix en tres fases. La primera és l'anàlisi del procés per establir quines són les necessitats, arribant a la conclusió de que la solució és crear una nova aplicació que substituirà l'actual. La segona és el disseny d'aquesta eina, amb la definició de casos d'ús, la planificació de les bases de dades, l'estat de l'art, etc. Per últim, el desenvolupament i implementació d'aquesta eina a l'empresa.
Resum: Esta memoria describe el proyecto desarrollado para el departamento de personal de la empresa DEKON Técnicas de Cimentación, S. L. para contar las horas de Trabajo y calcular los complementos salariales. El proyecto se divide en tres fases. La primera es el análisis del proceso para establecer cuáles son las necesidades, llegando a la conclusión de que la solución es crear una nueva aplicación que sustituirá a la actual. La segunda es el diseño de esta herramienta, con la definición de casos de uso, la planificación de las bases de datos, el estado del arte, etc. Por último, el desarrollo y la implementación de esta herramienta en la empresa.
Resum: This report describes the project developed for the human resources department of the company DEKON Técnicas de Cimentación, SL to count work hours and calculate allowances. The project is divided into three phases. The first is the analysis of the process to establish what the needs, reaching the conclusion that the solution is to create a new application that will replace the current. The second is the design of the tool, with the definition of use cases, planning the databases, the state of art, etc. . . Finally, the development and implementation of this tool in the company.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Document: bachelorThesis
Matèria: Salaris ; Programes d'ordinador ; Espanya ; Programari d'aplicació ; Desenvolupament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/217269


120 p, 5.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2021-07-10   Favorit i Compartir