El Rol del directiu públic / equip de recerca dirigit per: María José Feijóo Rey ; membres de l'equip: Joan Amenós Álamo... [et al.]
Feijóo Rey, Mª José , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Amenós Álamo, Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Marín Dios, Susana (Catalunya. Direcció General d'Administració Local)
Martínez Quirante, Roser, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Pérez Pérez, Jorge (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Salvador Serna, Miquel (Universitat Pompeu Fabra)
Escola d'Administració Pública de Catalunya

Publicació: Barcelona : Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2010
Descripció: 136 p.
Resum: En primer lloc, es fa una aproximació general a l'escenari de l'ocupació pública. És a dir, es tracta del context on s'ha de situar el directiu públic professional (o DPP). S'apunta que aquesta figura podria introduir-se correctament a través d'un Pla 'ordenació de recursos humans. Al segon capítol, s'estableixen les propostes i hipòtesis bàsiques per a regular el Directiu públic professional. S'examina la regulació positiva actual, al tercer capítol. És a dir, les opcions que han pres els diferents legisladors. En quart lloc, es fa una reflexió sobre el desenvolupament i avaluació de la tasca del directiu i es concreten els seus drets i deures. En cinquè lloc, s'examina el delicat punt del sistema reclutament i selecció dels directius públics professionals. En el darrer capítol, el sisè, s'analitza l'avaluació de l'acompliment dels directius públics professionals. La part final, consigna unes reflexions finals o idees-clau.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Treballs de recerca sobre administració pública 2010
Document: report
Matèria: Directius ; Funció pública136 p, 671.4 KB

Síntesi
14 p, 66.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2014-02-11, darrera modificació el 2022-01-13   Favorit i Compartir