Monitorització de la producció d'una fàbrica de targetes de crèdit
Batllori Coll, Joaquim
Aragonés Ortiz, Raúl (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2014
Descripción: 204 p.
Resumen: El projecte tracta de la monitorització de la planta de producció de l'empresa Gemalto, una empresa que es dedica a la fabricació de targetes bancàries, xips GSM per a telèfons mòbils, teletacs i altres targetes. Es pretén monitoritzar la planta de producció per a que qualsevol persona que estigui a producció disposi d'informació visual, en temps real, del rendiment de les diferents línies de treball, estat de les màquines i demés informació en cada una de les àrees. Aquesta visualització es farà a través d'una aplicació web que gestionarà tota la monitorització.
Resumen: El proyecto trata la monitorización de la planta de producción de la empresa Gemalto, una empresa que se dedica a la fabricación de tarjetas bancarias, chips GSM para teléfonos móviles, teletacs y otras tarjetas. Se pretende monitorizar la planta de producción para que cualquier persona que esté en producción disponga de información visual, en tiempo real, del rendimiento de las diferentes líneas de trabajo, estado de las máquinas y demás información de cada una de las áreas. Esta visualización se hará a través de una aplicación web que gestionará toda la monitorización.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Documento: bachelorThesis
Materia: Pàgines web ; Disseny ; Empreses petites i mitjanes ; Direcció i administració ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/229160


204 p, 2.7 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2014-05-18, última modificación el 2020-09-23   Favorit i Compartir