How does olive oil protect our DNA in front of oxidative damage?
Palomar Siles, Carla
Creus Capdevila, Amadeu, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Titulación: Genètica [2500890]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Genètica [833]
Documento: bachelorThesis ; Text
Materia: Oli d'oliva ; DNA ; Olive oil ; Oxidative damage ; Dany oxidatiu



1 p, 359.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Biociencias. TFG

 Registro creado el 2014-11-03, última modificación el 2018-11-10



   Favorit i Compartir