Contribucions a l'anàlisi automàtica de grans volums de dades
Pesquer Mayos, Lluís (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)

Título variante: Contribuciones al análisis automático de grandes volúmenes de datos
Título variante: Contributions to the Automated Analysis of Large Volumes of Data
Fecha: 2014
Resumen: Aquesta tesi és fonamentalment un estudi sobre la recerca d'automatismes en diferents algorismes aplicats a la ciència de la informació geogràfica. Els treballs que la formen tenen un important objectiu comú: aconseguir la màxima qualitat possible dels resultats obtinguts en substituir el mètode habitual (manual) en l'anàlisi de grans volums de dades pel corresponent mètode automàtic, que mostra diversos avantatges respecte el primer, i en el qual tenen un paper rellevant les metadades, és a dir, la informació sobre dades, objectes o recursos.
Resumen: Esta tesis es fundamentalmente un estudio sobre la búsqueda de automatismos en diferentes algoritmos aplicados a la ciencia de la información geográfica. Los trabajos que la forman tienen un importante objetivo común: conseguir la máxima calidad posible de los resultados obtenidos al sustituir el método habitual (manual) en el análisis de grandes volúmenes de datos por el correspondiente método automático, que muestra varias ventajas respecto al primero, y en el que tienen un papel relevante los metadatos, es decir, la información sobre datos, objetos o recursos.
Resumen: This thesis is basically a study of the search for automatisms in different algorithms applied to Geographical Information Science. The works that form the thesis have an important common goal: to obtain the highest possible quality in results when replacing the usual (manual) method in the analysis of large volumes of data for the corresponding automatic method. This method shows several advantages over the former and in which metadata, i. e. , information about data objects or resources, play an important role.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Castellà i Anglès
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, Desembre 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 121.7 KB

Español
4 p, 359.8 KB

English
4 p, 363.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias > Methods and Applications in Remote Sensing and Geographic Information Systems Research Group (GRUMETS)
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2015-01-07, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir