Web of Science: 0 cites, Scopus: 3 cites, Google Scholar: cites
Intertextualidad o reescritura en Lope de Vega : «El perseguido», «El mayordomo de la duquesa de Amalfi» y «El perro del hortelano»
Muñoz Sánchez, Juan Ramón (Universidad Autónoma de Madrid)

Títol variant: Intratextuality or Rewriting in Lope de Vega : «El perseguido», «El mayordomo de la duquesa de Amalfi» and «El perro del hortelano»
Data: 2015
Resum: En el presente estudio, dividido en un parte teórica y otra práctica, se realiza una sucinta presentación del concepto de «intratextualidad» y se aplica a la producción dramática de Lope de Vega a través del análisis de El perseguido, El mayordomo de la duquesa de Amalfi y El perro del hortelano.
Resum: In the present study, which is divided in a theoretical and a practical part, the concept of «intratexuality» is briefly explained and applied to the following dramas by Lope de Vega: El perseguido, El mayordomo de la duquesa de Amalfi and El perro del hortelano.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Intertextuality ; Intratexuality ; Tragedy ; Tragicomedy ; Comedy ; Intertextualidad ; Intratextualidad ; Tragedia ; Tragicomedia ; Comedia
Publicat a: Anuario Lope de Vega, Vol. 21 (2015) , p. 46-78 (Artículos) , ISSN 2014-8860

Adreça original: https://revistes.uab.cat/anuariolopedevega/article/view/v21-munoz
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/anuariolopedevega/article/view/286678
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/anuariolopedevega/article/view/v21-munoz
DOI: 10.5565/rev/anuariolopedevega.73


33 p, 618.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Anuario Lope de Vega
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2015-01-28, darrera modificació el 2022-12-12



   Favorit i Compartir