Web of Science: 2 citas, Google Scholar: citas
The red-pen syndrome
Muzii, Luigi (sQuid)

Título variante: La síndrome del llapis vermell
Título variante: El síndrome del lápiz rojo
Fecha: 2014
Resumen: This article is a review of current translation quality standards and a proposal for studenttraining from a historical perspective. The opinions and suggestions in it are not the resultsof any empirical research and only come from the author's extensive working experienceas a practitioner and a university teacher.
Resumen: Aquest article és una revisió dels estàndards de qualitat en traducció i una proposta per a la formació dels estudiants des d'una perspectiva històrica. Les opinions i suggeriments en aquest article no són els resultats de qualsevol investigació empírica i només provenen de l'àmplia experiència de treball de l'autor com a professional i professor universitari. .
Resumen: Este artículo es una revisión de los estándares de calidad en traducción y una propuesta para la formación de los estudiantes desde una perspectiva histórica. Las opiniones y sugerencias en este artículo no son los resultados de cualquier investigación empírica y sólo provienen de la amplia experiencia de trabajo del autor como profesional y profesor universitario.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Anglès
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Quality ; Quality management ; Translation quality ; Translation quality standards ; Checklists ; Qualitat ; Gestió de qualitat ; Qualitat de la traducció ; Estàndards de qualitat en traducció ; Llistes de comprovació ; KPI ; Calidad ; Gestión de calidad ; Calidad de la traducción ; Estándares de calidad en traducción ; Listas de comprobación
Publicado en: Tradumàtica, Núm. 12 (2014) , p. 421-429 (Tradumàtica dossier) , ISSN 1578-7559

Adreça original: https://revistes.uab.cat/tradumatica/article/view/n12-muzii
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/286863
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Tradumatica/article/view/n12-muzii
DOI: 10.5565/rev/tradumatica.68


9 p, 241.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Revista Tradumàtica
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2015-03-03, última modificación el 2022-12-13



   Favorit i Compartir