Anàlisi de les claus criptogràfiques utilitzades en bitcoin
Andreu, Josep Miquel
Herrera-Joancomartí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2014
Description: 68 p.
Abstract: El present projecte realitza una anàlisi de les claus criptogràfiques utilitzades en bitcoin. El projecte introdueix les nocions bàsiques necessàries de les corbes el·líptiques, la criptografia de corbes el·líptiques i els bitcoins per a realitzar l'anàlisi. Aquesta anàlisi consisteix en explorar el codi de diferents wallets bitcoin i realitzar un estudi empíric de l'aleatorietat de les claus. Per últim, el projecte introdueix el concepte de wallet determinista, el seu funcionament i alguns dels problemes que presenta.
Abstract: El presente proyecto realiza un análisis de las claves criptográficas utilizadas en bitcoin. El proyecto introduce las nociones básicas necesarias de las curvas elípticas, la criptografía de curvas elípticas y los bitcoins para realizar el análisis. Este análisis consiste en explorar el código de diferentes wallets bitcoin y realizar un estudio empírico de la aleatoriedad de las claves. Por último, el proyecto introduce el concepto de wallet determinista, su funcionamiento y algunos de los problemas que presenta.
Abstract: This project performs an analysis of cryptographic keys used in Bitcoin. The project introduces the necessary basic knowledge of elliptic curves, elliptic curve cryptography and bitcoins for analysis. This analysis wants to explore the code of different Bitcoin wallets and perform an empirical study of the randomness of the key. Finally, the project introduces the concept of deterministic wallet, its functioning and some of the problems that it presents.
Note: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Català
Studies: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Series: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Study plan: Enginyeria Informàtica i Grau en Matemàtiques [780]
Document: bachelorThesis
Subject: Moneda electrònica ; Criptografia ; Corbes el·líptiques

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/250128


68 p, 1.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2015-05-25, last modified 2020-11-20   Favorit i Compartir