Estudi de la mineria de bitcoins
Marí Yern, Joan
Herrera Joancomartí, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2014
Descripción: 63 p.
Resumen: El bitcoin és una moneda virtual descentralitzada que es basa en la criptografia per al seu correcte funcionament. S'utilitza la criptografia en diversos processos de la moneda: creació de comptes, validació de transaccions, generació de moneda, etc. La mineria és el procés mitjançant el qual les transaccions són validades i a la vegada també és el procés amb el qual es genera nova moneda. Aquest projecte està centrat en l'anàlisi d'aquest procés.
Resumen: El bitcoin es una moneda virtual descentralizada que se basa en la criptografía para su correcto funcionamento. Se utiliza la criptografía en varios procesos de la moneda: creación de cuentas, validación de transacciones, generación de moneda, etc. La minería es el proceso mediante el qual las transacciones son validadas i a la vez también es el proceso con el qual se genera nueva moneda. Este proyecto esta centrado en el análisis de este proceso.
Resumen: Bitcoin is a decentralized virtual currency that is based on cryptography to ensure it functions properly. Cryptography is used in multiple processes of the currency: account creation, transaction validation, coin generation, etc. Mining is the process by witch transactions are validated and it is also the process to generate new currency. This project is centered in this process analysis.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica i Graduat o Graduada en Matemàtiques [780]
Documento: bachelorThesis
Materia: Ordinadors, Xarxes d' ; Mesures de seguretat

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/250129


3 p, 33.5 KB

4 p, 31.5 KB

63 p, 905.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2015-05-25, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir