Do methods used in Food microbiology satisfy actual needs for Food safety implementation?
Lahellec, Cécile (French Food Safety Agency, AFSSA)

Fecha: 2008
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Microbiologia alimentària
Publicado en: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VII (2008)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


4 p, 3.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Workshop MRAMA
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones

 Registro creado el 2015-06-03, última modificación el 2018-11-10



   Favorit i Compartir