Desenvolupament i Innovació [103256]
Guamis López, Buenaventura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2015-16
Resumen: Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. En d'altres àmbits és també important tant el coneixement de la estructura organitzatica de les empreses i dels mecanismes de decisió i per altre banda conèixer i diferenciar els conceptes de recerca ,desenvolupament i Innovació, així com algun coneixement sobre càlcul de costos, mercats, distribució i etiquetatge i presentació de productes. La innovació és una característica pròpia de les economies d' avantguardia i és de gran importància per garantir la competitivitat de les empreses, al igual que el coneixement de la proteccio de la propietat intel·lectual i també de com es produeix la transferència tecnològica. - Conèixer els conceptes i la diferència entre investigació, desenvolupament i innovació - Conèixer la metodologia per el desenvolupament de nous productes - Conèixer les fases que porta a un nou producte desde el seu desenvolupament fins que surt al mercat - Calcular el cost del desenvolupament d'un nou producte - Conèixer l'estructura de l'empresa alimentària i els seus mecanismes de decisió - Conèixer els departaments i factors que participen en l'empresa durant el desenvolupament i llançament d'un nou producte - Conèixer l'evolució actual de la indústria alimentària i les necessitats del mercat - Conèixer les possibilitats d'innovació que té la indústria alimentària - Conèixer com es crea una nova empresa alimentària basada en la innovació 1 Desenvolupament i Innovació 2015 - 2016 - Conèixer els mecanismes de protecció intel·lectual, transferència de tecnologia i explotació.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 29.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2015-07-22, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir